Fortified Food partner Active Ageing Nederland

Fortified Food partner Active Ageing Nederland

Met Fortified Food heeft zich recent weer een nieuwe hoofdpartner aangesloten bij het netwerk van Active Ageing Nederland. Fortified Food is een innovatief bedrijf in de markt van voeding en gezondheid. In 2013 is Diederik Bruins, oprichter en CEO van Fortified Food Coatings, gestart met het ontwikkelen van kant-en-klare maaltijden verrijkt met “een laagje gezondheid” bestaand uit extra eiwitten, vitaminen en mineralen. Hij gebruikt hiervoor een hightech toepassing van een traditionele culinaire techniek, door een dun laagje gelatine aan te brengen op de maaltijden. Bij het opwarmen smelt dit laagje en blijven de vitaminen en mineralen in de maaltijd achter. De Fortified maaltijden zijn bedoeld voor iedereen die niet wil of kan koken en toch wil genieten van heerlijk en gezond eten. Zoals ouderen, maar in de toekomst zullen de maaltijden ook specifieker zijn voor andere doelgroepen zoals sporters.

Flip Houtman is Chief Operating Officer bij Fortified Food. Hij verwacht veel van de samenwerking met Active Ageing Nederland: “We kijken met veel plezier uit naar de samenwerking met Active Ageing Nederland en WelkomLife. We zijn geïnspireerd door het grote netwerk van Active Ageing Nederland en willen graag een bijdrage leveren aan het thema lekker eten en vitaliteit. Het is ons doel om de oudere doelgroep de boodschap te brengen over warme maaltijden en de bijdrage van goede voeding aan de kwaliteit van het leven. Vele organisaties in de zorg, professionals en overheden hebben invloed op het onderwerp voeding en gezondheid. We verwachten deze partijen te kunnen ontmoeten binnen Active Ageing Nederland en gezamenlijk mooie nieuwe initiatieven te ontplooien.”

Op deze pagina kunt u nader kennismaken met Fortified Food en Flip Houtman. En in onderstaande filmpje wordt het unieke concept van Fortified Food op heldere wijze uitgelegd:

 

website: Netcreators