Antrist Advies

Naam organisatie: Antrist Advies
Naam contactpersoon: Gerard Umans
Website: www.antrist.nl
Telefoonnummer: 06 8108 7978
Mailadres: gerard@antrist.nl
LinkedIn: Gerard Umans
Twitter: @GerardUmans1 en @AntristAdvies

Gerard Umans

Antrist Advies

Profiel

Kunt u kort wat vertellen over uw organisatie en hoe u met uw organisatie een bijdrage levert aan de kwaliteit van het leven van ouderen?
Antrist Advies is een businessnetwerk dat het rendement van transformatieprocessen in sectoren op het gebied van Vitaal leven & Duurzaam wonen, Welzijn & Zorg en Afval & Energiemanagement verbetert. Antrist Advies is een netwerk van vakspecialisten in de deelgebieden: Vastgoed, Bedrijfseconomisch en financieel advies, Advocatuur en notariaat, Accountancy en fiscaliteit, Communicatie en marketing, Mobiliteit en ICT.

Waarom hebt u besloten deel te nemen aan Active Ageing Nederland?
Wij zoeken partners om concepten zoals “Vitaliteitswoningen met Service” “Innovatieve Hotels” en”Living Labs” in meerdere regio’s uit te rollen

Wat verwacht u toe te kunnen voegen aan Active Ageing Nederland?
In het Active Ageing Nederland platform is “vitaliteit” vertaald naar “voldoende bewegen” en “gezond eten”. Vanuit Antrist Advies vullen we dit aan met een “mentale “ component van “vitaliteit”. Antrist Advies faciliteert / ondersteunt ouderen bij het leveren van een bijdrage aan het introduceren en uitrollen van innovatieve diensten en producten.

Wat verwacht u dat Active Ageing Nederland aan uw organisatie toe kan voegen?

  • Bekend maken van Antrist concepten en activiteiten
  • Aanbrengen van leads voor het introduceren van onze concepten
  • Contact leggen tussen andere (hoofd)partners van Active Ageing Nederland en Antrist Advies

Waar denkt u dat we over een jaar staan met Active Ageing Nederland?
Wij verwachten in samenspraak met (hoofd)partners van Active Ageing Nederland bovengenoemde concepten in minstens 1 nieuwe regio geïntroduceerd te hebben en daarnaast verwachten we in samenspraak met Active Ageing Nederland ideeën over Afval & Energiemanagement verder uit te kunnen werken.

Aanbieding

Word partner

En profiteer van de vele voordelen

Verstand van zaken

“We zochten een partner in Nederland met verstand van zaken, die dezelfde missie heeft als wij. In België is Zembro reeds bekend, maar onze introductie naar de Nederlandse markt staat nog in de kinderschoenen. We hopen dat we ook Nederlandse senioren en hun familie gemoedsrust kunnen brengen, zodat senioren langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.”

Koen Delaet

Business Creator, Zembro

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw gegevens in en blijf op de hoogte van alle evenementen en ontwikkelingen op het gebied van Active Aging!
* = verplicht veld
website: Netcreators