Argos zorggroep

Naam contactpersoon: Nicoline van der Hagen
Website: www.argoszorggroep.nl
Telefoonnummer: 010-2951888
Mailadres: n.vanderhagen@argoszorggroep.nl
LinkedIn: Nicoline van der Hagen

 

Nicoline van der Hagen

Argos Zorggroep

Profiel

Hoe levert Argos Zorggroep een bijdrage aan kwaliteit van leven bij ouderen?
Argos Zorggroep is gespecialiseerd in de zorg voor ouderen. Wij bieden thuiszorg, dagverzorging en dagbehandeling en hebben dertien zorg- en verpleegcentra in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon. Cliënten en senioren uit de omgeving kunnen daarnaast deelnemen aan de activiteiten en uitstapjes van Argos ErOpUit en voorlichtingsbijeenkomsten bijwonen van Argos l’Entrée.

Argos Zorggroep gelooft in een leven met kleur. Dat is wat wij ouderen toewensen. Dankzij een juiste balans tussen zorg en aandacht behouden onze cliënten plezier in het leven. Of zij nu thuis of op een van onze locaties wonen.

Argos Zorggroep levert zorg op maat: welzijnsactiviteiten, begeleiding, verzorging, verpleging en behandeling, alles stemmen wij af op individuele wensen en behoeften. Goed contact met onze cliënten en hun familieleden is hiervoor de basis. Wij zorgen ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk gezond en zelfstandig blijven. En dat in een veilige omgeving, waar een gastvrij onthaal centraal staat.

Waarom doet Argos Zorggroep mee aan Active Ageing Nederland?
Wij vinden het belangrijk dat er een groot netwerk rondom senioren ontstaat, waarbij niet alleen zorgorganisaties zijn aangesloten maar juist ook andere partijen.

Daarnaast vormen gemeentes steeds meer een belangrijke partner voor zorgorganisaties.

Wat verwacht u toe te kunnen voegen aan Active Ageing Nederland?
Als locatiemanager heb ik op het niveau van gemeente geregeld contact met de (deel)gemeente; hier in vinden we elkaar steeds meer. Mogelijk kan dit andere organisaties en gemeentes op weg helpen hoe je samenwerkt.

Daarnaast werkt Argos Zorggroep binnen een groot gebied met verschillende gemeentes.

Wat verwacht u dat Active Ageing Nederland aan uw organisatie toe kan voegen?
Mogelijk dat er voorbeelden van samenwerking zijn waar wij van kunnen leren; vergroten van het eigen netwerk.

Waar denkt u dat we over een jaar staan met Active Ageing Nederland?
In ieder geval dat we met elkaar kennis hebben gemaakt, elkaar weten te vinden en dat er leuke initiatieven uit naar voren komen waardoor het voor senioren nog leuker wordt.

Aanbieding

 

Word partner

En profiteer van de vele voordelen

 

Een extra energie

“Wij zijn partner van Active Ageing Nederland omdat deze beweging voor ons een bevestiging is voor hetgeen waar we eigenlijk al heel lang mee bezig zijn. Daarnaast is het ook een extra slinger, een extra stuk energie om er verder mee te gaan. Wij willen dat ‘s-Hertogenbosch een stad wordt waar het gewoon leuk wonen, werken en recreëren is en dat geldt niet alleen voor jongen mensen, maar zeker ook voor senioren. Die positie willen we behouden en verder uitbouwen.”

Corniel Groenen

Afdelingshoofd Sport & Recreatie, Gemeente 's-Hertogenbosch

website: Netcreators