Brain Management International

Naam contactpersoon: Jaap van Velzen, directeur/eigenaar
Website: www.brainman.nl
Telefoonnummer: 06 11384832
Mailadres: bmi@brainman.nl
LinkedIn: Jaap van Velzen
Twitter: Jaap van Velzen

Jaap van Velzen

Brain Management International

 Profiel

Kunt u kort wat vertellen over uw organisatie en hoe u met uw organisatie een bijdrage levert aan de kwaliteit van het leven van ouderen?
Als adviesbureau en uitvinder van de drempelhulp het Hoppertje werk ik op uiteenlopende manieren aan toegankelijkheid binnen- en buitenshuis in de openbare ruimte. Ouderen hebben daarvan rechtstreeks profijt. Zie mijn artikel van 7 september jl. in Binnenlands Bestuur: www.binnenlandsbestuur.nl/toegankelijkheid

Waarom heeft u besloten deel te nemen aan Active Ageing Nederland?
Omdat Active Ageing mede inspireert om de vitaliteit van ouderen te positioneren als een gegeven en niet als een hulpvraag.

Wat verwacht u toe te kunnen voegen aan Active Ageing Nederland?
Inspiratie en inzichten als het gaat om toegankelijkheid en om langer zelfstandig wonen van ouderen in meerdere opzichten.

Wat verwacht u dat Active Ageing Nederland aan uw organisatie toe kan voegen?
Zie hiervoor.

Waar denkt u dat we over een jaar staan met Active Ageing Nederland?
De ontwikkelingen gaan heel snel. Vele organisaties werpen zich op de leefomgeving als nieuw aandachtspunt. Active Ageing kan hierin de leiding nemen door ouderen nog sterker te profileren als een belangrijke doelgroep voor beleid.

Aanbieding

 

Word partner

En profiteer van de vele voordelen

 

Een extra energie

“Wij zijn partner van Active Ageing Nederland omdat deze beweging voor ons een bevestiging is voor hetgeen waar we eigenlijk al heel lang mee bezig zijn. Daarnaast is het ook een extra slinger, een extra stuk energie om er verder mee te gaan. Wij willen dat ‘s-Hertogenbosch een stad wordt waar het gewoon leuk wonen, werken en recreëren is en dat geldt niet alleen voor jongen mensen, maar zeker ook voor senioren. Die positie willen we behouden en verder uitbouwen.”

Corniel Groenen

Afdelingshoofd Sport & Recreatie, Gemeente 's-Hertogenbosch

website: Netcreators