Elbuco B.V.

Naam contactpersoon: Stefan Bolland
Website: www.elbuco.nl
Telefoonnummer: 088 – 7129009
Mailadres: stefan.bolland@elbuco.nl
LinkedIn: Stefan Bolland

Stefan Bolland

Elbuco

Profiel

Kunt u kort wat vertellen over uw organisatie en hoe u met uw organisatie een bijdrage levert aan de kwaliteit van het leven van ouderen?
Elbuco biedt een high service leaseconcept aan, waarbij de gebruiker niet langer goederen bezit maar toegang krijgt tot het gebruik van deze goederen met daarbij de volledige service en onderhoud van deze goederen binnen 24 uur. Elbuco stelt het optimale gebruik van elektronica beschikbaar, zodat het gebruik van deze producten voor senioren aangenamer wordt. Uiteindelijk doel is dat zij gezond en zelfstandig oud(er) kunnen worden, mede door optimaal toegang tot elektronica.

Waarom heeft u besloten deel te nemen aan Active Ageing Nederland?
Bij nieuwe initiatieven kan je twee dingen doen. Enerzijds het nieuwe concept in zijn totaliteit zelf ontwikkelen. Daarnaast kan je partnerships ontwikkelen waarbij meerdere partijen de krachten bundelen om gezamenlijk een goed concept in de markt te zetten. Elbuco gelooft sterk in het samen optrekken tussen organisaties waardoor resources optimaal ingezet kunnen worden. Active Ageing Nederland biedt binnen deze samenwerking toegang tot een nationaal netwerk voor professionals en kennis over de wensen en behoeften van de 50-plusser.

Wat verwacht u toe te kunnen voegen aan Active Ageing Nederland?
Met het High Service Leaseconcept biedt Elbuco senioren de mogelijkheid langer zelfstandig thuis te wonen en optimaal in contact te blijven met zowel de familie als eventuele zorgverleners.

Wat verwacht u dat Active Ageing Nederland aan uw organisatie toe kan voegen?
Active Ageing biedt met haar rijke netwerk de mogelijkheid het High Service Leaseconcept van Elbuco te verbeteren en aan te bieden aan een grotere potentiële klantengroep.

Waar denkt u dat we over een jaar staan met Active Ageing Nederland?
In samenwerking met Active Ageing, telecomproviders en fabrikanten zoals Samsung biedt Elbuco het high service leaseconcept als een totaalpakket aan bij zorginstellingen onder het mom van ‘Woontechnologie’.

Aanbieding

Word partner

En profiteer van de vele voordelen

Verstand van zaken

“We zochten een partner in Nederland met verstand van zaken, die dezelfde missie heeft als wij. In België is Zembro reeds bekend, maar onze introductie naar de Nederlandse markt staat nog in de kinderschoenen. We hopen dat we ook Nederlandse senioren en hun familie gemoedsrust kunnen brengen, zodat senioren langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.”

Koen Delaet

Business Creator, Zembro

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw gegevens in en blijf op de hoogte van alle evenementen en ontwikkelingen op het gebied van Active Aging!
* = verplicht veld
website: Netcreators