Molenaar Welzijnsproducten B.V.

Naam organisatie: Molenaar Welzijnsproducten B.V.
Naam contactpersoon: Edward Boom
Website: www.molenaar.nl
Telefoonnummer: 06-55167295
Mailadres: eboom@molenaar.nl
LinkedIn: Edward Boom

Edward Boom

Molenaar Welzijnsproducten B.V.

Profiel

Kunt u kort wat vertellen over uw organisatie en hoe u met uw organisatie een bijdrage levert aan de kwaliteit van het leven van ouderen?
Molenaar Welzijnsproducten is de specialist in comfortabele en veilige woonoplossingen voor mensen met veel levenservaring. Het is onze missie en passie om onze doelgroep zo lang mogelijk zelfstandig, veilig en comfortabel thuis te kunnen laten wonen.

Waarom heeft u besloten deel te nemen aan Active Ageing Nederland?
Molenaar Welzijnsproducten en Active Aging streven dezelfde doelstellingen na. Tevens biedt Active Ageing Nederland ons interessante netwerkmogelijkheden die mogelijk leiden tot nieuwe partnerschappen.

Wat verwacht u toe te kunnen voegen aan Active Ageing Nederland?
Specifieke kennis ten aanzien van de 50-plus markt en de Europese zorgmarkt

Wat verwacht u dat Active Ageing Nederland aan uw organisatie toe kan voegen?
Netwerkmogelijkheden en kennisuitwisseling wat mogelijk leidt tot nieuwe kansen om onze doelgroep in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Aanbieding

Word partner

En profiteer van de vele voordelen

Verstand van zaken

“We zochten een partner in Nederland met verstand van zaken, die dezelfde missie heeft als wij. In België is Zembro reeds bekend, maar onze introductie naar de Nederlandse markt staat nog in de kinderschoenen. We hopen dat we ook Nederlandse senioren en hun familie gemoedsrust kunnen brengen, zodat senioren langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.”

Koen Delaet

Business Creator, Zembro

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw gegevens in en blijf op de hoogte van alle evenementen en ontwikkelingen op het gebied van Active Aging!
* = verplicht veld
website: Netcreators