Robots.nu

Naam contactpersonen: Tom Ederveen
Website: www.robotzorg.nl
Telefoonnummer: 06-29006401
Mailadres: tom@robots.nu
LinkedIn: Tom Ederveen
Twitter: @robots_nu

Tom Ederveen

Robots.nu

Profiel

Kunt u kort wat vertellen over uw organisatie en hoe u met uw organisatie een bijdrage levert aan de kwaliteit van het leven van ouderen?
Onze organisatie is gespecialiseerd in de toepassingen van robots in de zorg en in onze woonomgeving. Waar en hoe kunnen robot applicaties ervoor zorgen dat we langer zelfstandig kunnen leven en wonen en waar kunnen robots een bijdrage leveren aan betere en betaalbare zorg.

Waarom heeft u besloten deel te nemen aan Active Ageing Nederland?
Het doel van Active Ageing “Het  leven van senioren aangenamer maken, zodat zij gezond en zelfstandig oud(er) kunnen worden” onderschrijven wij volledig.

Wat verwacht u toe te kunnen voegen aan Active Ageing Nederland?
Wij volgen de ontwikkelingen op de robotmarkt al sinds 2009 en zijn in ons dagelijks werk veel in gesprek met gebruikers, mantelzorgers en zorgverleners. Deze kennis en ervaring brengen wij graag in om de relaties van Active Ageing goed te informeren.

Wat verwacht u dat Active Ageing Nederland aan uw organisatie toe kan voegen?
Active Ageing is voor Robots.nu enerzijds een platform waar mensen met dezelfde interesse elkaar kunnen vinden. Anderzijds hopen wij via Active Ageing inhoud te geven aan de discussies rondom het onderwerp veroudering samen met andere partners.

Waar denkt u dat we over een jaar staan met Active Ageing Nederland?
Qua partners verwacht ik dat Active Ageing over 1 jaar een goede en gemêleerde groep belanghebbende heeft. Wat betreft de gebruikers (ouderen) verwacht ik dat het onderwerp meer tijd nodig heeft, alleen al vanwege het feit dat ouderen het vaak niet willen weten.

Aanbieding

 

Word partner

En profiteer van de vele voordelen

 

Een extra energie

“Wij zijn partner van Active Ageing Nederland omdat deze beweging voor ons een bevestiging is voor hetgeen waar we eigenlijk al heel lang mee bezig zijn. Daarnaast is het ook een extra slinger, een extra stuk energie om er verder mee te gaan. Wij willen dat ‘s-Hertogenbosch een stad wordt waar het gewoon leuk wonen, werken en recreëren is en dat geldt niet alleen voor jongen mensen, maar zeker ook voor senioren. Die positie willen we behouden en verder uitbouwen.”

Corniel Groenen

Afdelingshoofd Sport & Recreatie, Gemeente 's-Hertogenbosch

website: Netcreators