Silverbrains

Naam contactpersonen: Jim Krijnen en Hans Kasper
Website: www.silverbrains.com
Telefoonnummer: +31 (0)43 3506280
Mailadres: info@silverbrains.com

Jim Krijnen en Hans Kasper

Silverbrains

Profiel

Kunt u kort wat vertellen over uw organisatie en hoe u met uw organisatie een bijdrage levert aan de kwaliteit van het leven van ouderen?
Silverbrains is een platform waar bedrijven, instellingen  en overheden elkaar ontmoeten, zowel in fysieke als in digitale zin. Het platform is er op gericht (internationale) kennis uit te wisselen en met elkaar samen te werken om nieuwe producten, diensten en dienstverleningsprocessen te ontwikkelen voor 50-plussers.

Silverbrains richt zich op alle lifestyle activiteiten die de 50+ consument gelukkig(er) maken en houden.

De drie belangrijkste redenen om Silverbrains op te richten, zijn:

  1. Er komen steeds meer ouderen. In 2020 zal de helft van het aantal volwassen in Nederland 50 jaar of ouder zijn. Hoe zal de samenleving er dan uitzien en functioneren?
  2. Er is nog weinig bekend over de specifieke wensen en behoeften van 50-plussers. In de praktijk richten nog weinig bedrijven buiten de zorgsector zich op deze groep. Er is nog geen goed inzicht in hun lifestyle.
  3. Nog te veel jonge(re) technici, marketeers en communicatiedeskundigen richten zich zowel technologisch als communicatief vanuit hun eigen belevingswereld op de 50-plussers. Mede daardoor mislukken nogal wat nieuwe producten voor de 50 plussers.

Silverbrains, dat zelf deel uitmaakt van de doelgroep, kan zich beter en meer inleven in de lifestyle van deze doelgroep en derhalve organisaties helpen om tot een effectieve wijze van productontwikkeling en communiceren te komen. Wij zijn met de doelgroep ‘on speaking  terms’.

Waarom heeft u besloten deel te nemen aan Active Ageing Nederland?
Silverbrains en Active Ageing streven vrijwel dezelfde doelstelling na, namelijk het gelukkig(er) maken en houden van de ouder wordende mens. Silverbrains verschaft de broodnodige informatie rond de wensen en behoeften van ouderen aan de partners binnen Active Aging en maakt de vertaalslag naar concrete producten, diensten en dienstverleningsprocessen.

Wat verwacht u toe te kunnen voegen aan Active Ageing Nederland?

  1. Gebruik van en inzicht in de Silverbrains Kennisbank van de 50-plussers.
  2. Katalysator/moderator om, door het samenbrengen van partijen, tot nieuwe combinaties te komen.
  3. Springplank voor Startups.
  4. Marktonderzoek & Marketingadvies.

Wat verwacht u dat Active Ageing Nederland aan uw organisatie toe kan voegen?

  1. Directe contacten, kennisuitwisseling en gezamenlijke nieuwe initiatieven die kunnen leiden tot nieuwe concepten met en voor de  partners van Active Ageing.
  2. Klanten van partners en leden van organisaties in contact brengen met ons Silverbrainspanel.

Waar denkt u dat we over een jaar staan met Active Ageing Nederland?
Als een van de toonaangevende direct betrokken organisaties die met betrokken partners van Active Ageing Nederland de ouder wordende mens een lang(er) en gelukkig(er) leven biedt.

Aanbieding

Word partner

En profiteer van de vele voordelen

Verstand van zaken

“We zochten een partner in Nederland met verstand van zaken, die dezelfde missie heeft als wij. In België is Zembro reeds bekend, maar onze introductie naar de Nederlandse markt staat nog in de kinderschoenen. We hopen dat we ook Nederlandse senioren en hun familie gemoedsrust kunnen brengen, zodat senioren langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.”

Koen Delaet

Business Creator, Zembro

Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Vul hieronder uw gegevens in en blijf op de hoogte van alle evenementen en ontwikkelingen op het gebied van Active Aging!
* = verplicht veld
website: Netcreators