Van der Valk

Naam organisatie: Van der Valk International
Naam contactpersoon: Robbert Weddepohl
Website: www.valkevents.com
Telefoonnummer: +31 (0) 344 622020
Mailadres: r.weddepohl@valkinternational.com
LinkedIn: Robbert Weddepohl

Robbert Weddepohl

Van der Valk

Profiel

Kunt u kort wat vertellen over uw organisatie en hoe u met uw organisatie een bijdrage levert aan de kwaliteit van het leven van ouderen?
Van der Valk International is de overkoepelende organisatie van verschillende Van der Valk-vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Spanje en de Nederlandse Antillen. Hoewel Van der Valk al geruime tijd als ‘familierestaurant’ bekend staat, omvat onze dienstverlening een veel breder pallet aan hospitality services, met name ook op het zakelijk vlak. Alle hotels zijn locaties waar gasten op vertrouwde wijze van onze kwalitatief hoogstaande horecaservices kunnen genieten. Met innovatieve hospitality concepten en een continue verbetering van hun service , streven wij er altijd naar om de verwachtingen van de gast te overtreffen.

Waarom heeft u besloten deel te nemen aan Active Ageing Nederland?
Active Ageing Nederland vormt een schakel tussen actieve ouderen, het bedrijfsleven en de overheid. Zij richten zich op maatschappelijk actieve senioren. Deze groep senioren zullen de aankomende jaren in aantal het snelst stijgen. Ook krijgt deze groep het zwaarst te maken met de bezuinigingen in de zorg. Wij zijn partner geworden omdat wij ons net als Active Ageing Nederland betrokken voelen bij deze doelgroep.

Wat verwacht u toe te kunnen voegen aan Active Ageing Nederland?
Van der Valk staat voor verrassend, vanzelfsprekend. 24/7 proberen wij voor onze gasten te zorgen. Om iedereen te verwennen, verrassen en een ‘gevoel van thuis’ te geven. Als partner voelen wij ons verbonden met actieve senioren. Dit is voor ons een belangrijke doelgroep. Jaarlijks organiseren we in samenwerking met het ouderenfonds kerstdiners voor senioren door heel Nederland. Wij vinden het erg belangrijk dat ook ouderen die met belangrijke dagen zoals de feestdagen alleen zijn een fijne kerst hebben. Als wij dat kunnen bereiken door een gezellig kerstdiner te bereiden dan doen wij dat met veel liefde. Het is een klein gebaar dat zoveel kan betekenen voor een ander. Hier helpen wij graag bij. Ruim 420.000 ouderen vieren de feestdagen niet, zo meldt het Nationaal  Ouderenfonds. De helft van die ouderen krijgt tijdens deze dagen helemaal geen bezoek en voelt zich in deze tijd extra eenzaam. Daar brengen wij met onze producten en diensten graag verandering in. Door het toenemende aantal ouderen en de bezuinigingen in de zorg worden er mogelijkheden gecreëerd voor hotels. Naast onze samenwerking met het Ouderenfonds bieden wij voor senioren ook actieve en betaalbare hotelarrangementen aan en serveren we in veel van onze restaurants seniorengerechten. Zo komt Van der Valk Hotel Tiel tegemoet aan de vraag naar meer service en kwalitatief hoogstaande zorg en is het hotel druk bezig met het ontwikkelen van het Vitaliteitshotel. Het hotel is dan volledig ingericht op het vitaal houden van deze brede doelgroep. Op meeting- en eventsvlak kunnen wij unieke all-inclusive eventlocaties bieden voor congressen, beurzen, vergaderingen, teambuildingsactiviteiten, feesten en nog veel meer.

Wat verwacht u dat Active Ageing Nederland aan uw organisatie toe kan voegen?
Het aantal 50-plussers stijgt de komende jaren spectaculair. Active Ageing Nederland kan ons inzicht geven in de doelgroep en de trends en ontwikkelingen rondom deze doelgroep. Wat beweegt 50-plussers, aan welke producten en diensten heeft men behoefte en hoe kan men deze doelgroep het beste bereiken? Door het inwinnen van deze informatie kunnen wij onze producten en diensten nog beter afstemmen op de wensen en behoeftes van de doelgroep.

Waar denkt u dat we over een jaar staan met Active Ageing Nederland?
Dat Active Ageing Nederland een enorme groei heeft doorgemaakt en continu opzoek is naar  mogelijkheden om de doelgroep van Active Ageing Nederland en de overheid steeds wat stapjes dichter bij elkaar te brengen

Aanbieding

 

Word partner

En profiteer van de vele voordelen

 

Een extra energie

“Wij zijn partner van Active Ageing Nederland omdat deze beweging voor ons een bevestiging is voor hetgeen waar we eigenlijk al heel lang mee bezig zijn. Daarnaast is het ook een extra slinger, een extra stuk energie om er verder mee te gaan. Wij willen dat ‘s-Hertogenbosch een stad wordt waar het gewoon leuk wonen, werken en recreëren is en dat geldt niet alleen voor jongen mensen, maar zeker ook voor senioren. Die positie willen we behouden en verder uitbouwen.”

Corniel Groenen

Afdelingshoofd Sport & Recreatie, Gemeente 's-Hertogenbosch

website: Netcreators